CANON EF 70-200MM 1:2,8L IS USM II - Predám / dopyt

Kategorie: Objektívy a optika

Meno: Róbert
Lokalita: levice
Telefon: +421917878133
Email: robosolcik@gmail.com

Cena: 1 200 EUR

Prestal som profesionalne fotit. Preto predam v 100% stave

Profesionálny objektív série Canon L s červeným krúžkom, ktorý vyniká špičkovou konštrukciou a spoľahlivosťou pri profesionálnom nasadení vďaka odolnosti proti prachu a vlhkosti. Pevná clona f/2.8 umožňuje fotiť aj za zlých svetelných podmienok.

Stabilizácia obrazu
Kvalitný objektív CANON EF 28-300mm/1:3,5-5,6 L IS USM disponuje praktickou funkciou stabilizácie obrazu. Vďaka tejto skvelej funkcii nebudú vaše fotografie rozmazané, zvyšuje sa ich ostrosť a eliminujú sa neostré zábery v pohybe. Takto môžete svoj fotoaparát nosiť v ruke a nemusíte stále so sebou nosiť statív. Táto skvelá funkcia eliminuje trasenie a fotky tak budú kvalitnejšie. Rozmazaným fotkám je koniec. Pokochajte sa jasnými a ostrými obrázkami bez rozmazaných záberov.

Stabilizácia obrazu - CANON EF 28-300mm/1:3,5-5,6 L IS USM

Ultrazvukový motor
Perfektný objektív značky CANON EF 28-300mm/1:3,5-5,6 L IS USM vyniká unikátnym ultrazvukovým motorom, ktorý zaistí ostré a kvalitné fotografie. Ultrazvukovú vibračnú silu premieňa na silu rotačnú, ktorú využíva na presné bezhlučné zaostrovanie. Vaše fotografie nikdy neboli tak jasné, ostré a kvalitné. Skvelý objektív CANON EF 28-300mm/1:3,5-5,6 L IS USM je mimoriadne kvalitným výrobkom a splní požiadavky aj náročného zákazníka.

Ultrazvukový motor - CANON EF 28-300mm/1:3,5-5,6 L IS USM

Účinná ochrana pred vplyvom prostredia
Už sa nemusíte o svoj objektív tak strachovať. Kvalitný objektív CANON EF 28-300mm/1:3,5-5,6 L IS USM je mimoriadne odolný voči vplyvom prostredia. Je vyvinutý tak, aby jeho konštrukcia bola odolná voči prachu i vlhkosti. Preto je tento skvelý objektív vhodný aj pre profesionálnych fotografov, ktorí pracujú v rôznych podmienkach. Je mimoriadne odolný a kvalitný a zaistí krásne a jasné fotografie. Zachyťte všetky dôležité momenty vášho života prostredníctvom tohto úžasného objektívu.

Profesionálny objektív série Canon L, ktorá vyniká špičkovým prevedením a spoľahlivosťou pri profesionálnom nasadení
Objektív má pevnú clonu f/2.8, ktorá umožňuje fotiť aj za zlých svetelných podmienok, prípadne dokáže znížiť hĺbku ostrosti, aby vznikol ostrý fotografovaný objekt a pozadie bolo rozmazané
Počet membránových lamiel: 8
Disponuje 23 šošovkami a 19 skupinami
Minimálna štrbina: 32
Najbližšia zaostrovacia vzdialenosť: 1,2 mm
Stabilizátor obrazu: 4zastavenia
Odolný proti prachu a vlhkosti
Priemer filtra: 77mm

Vlastnosti:
Optika série L
Ľahký a kompaktný
4-krokový stabilizátor obrazu
f/4 v celom rozsahu transfokácie
Fluoritové a UD prvky objektívu
Rýchle automatické zaostrovanie
Tesnenia proti vplyvom prostredia
Povlaky Super Spectra
Kruhová clona pre príjemné rozmazanie pozadia
Mäkké puzdro a clona objektívu

Maximálny priemer a dĺžka: 88,8 x 199
Hmotnosť: 1490 g

canon.jpg canon1.jpg