MIRANDA DX-3 + 2 OBJEKTÍVY, BLESK, TAŠKA - Predám / dopyt

Kategorie: Klasické fotoaparáty

Meno: PlatíDoZmazania
Lokalita: Komárno
Telefon: +421940803474
Email: PlatiDoZmazania@azet.sk

Cena: 95 EUR

predám kinofilmovú zrkadlovku MIRANDA DX-3 (1975-1976) s dvoma objektívmi, pohotovostným púzdrom, bleskom a taškou. všetko je funkčné, odskúšané (aj s filmom). baterky ani k jednému aparátu nie sú súčasťou.

telo: MIRANDA DX-3 - funguje na 4xLR44 (alebo SR44), popruh je z MINOLTY, ale záslepka na očnicu pasuje aj k tomuto. pohotovostné púzdro patrí k telu, ale je skôr určené pre 50mm objektív. zoom sa do neho nezmestí a aj širokáč je tam dosť natesno. bajonet je ich vlastný MIRANDA

objektívy: SOLIGOR EC WIDE-AUTO 2.8/28 + predná krytka. čistý bez škrabancov a plesne.
SOLIGOR MC 3.8/85-210 + predná aj zadná krytka, vstavaná slnečná clona. super svetelnosť na taký rozsah a je stála. sklá sú bez plesne a škrabancov, ale prečistenie mu nezaškodí lebo na niektorom vnútornom elemente vidieť kvapky nejakej priehľadnej kvapaliny. spravil som s ním zopár fotiek a na výsledných záberoch som nič nepostrehol. má MACRO funkciu - na výber 4 pomery zväčšenia.

blesk: PORST BCR230 - vyklápateľná hlava. funguje na 4xAA baterky

taška: CULLMANN - v hlavnej časti dve vyberateľné prepážky. jedno veľké zadné vrecko (menší notebook, tablet), jedno veľké predné a na ňom 2 malé a 2 malé bočné vrecká.

predávam LEN VŠETO SPOLU!!!

KONTROLUJTE SI, PROSÍM, SPAMOVÝ PRIEČINOK LEBO TAM NIEKEDY MOJE LISTY KONČIA!!!!!!!

osobne alebo po dohode aj poštou. na prípadné otázky rád odpoviem. kontakt cez formulár alebo telefonicky (nie SMS).

MIRANDA DX-3 + 2 OBJEKTÍVY, BLESK, TAŠKA miranda-dx-3-2-objektivy-blesk-taska_1.jpg miranda-dx-3-2-objektivy-blesk-taska_2.jpg miranda-dx-3-2-objektivy-blesk-taska_3.jpg miranda-dx-3-2-objektivy-blesk-taska_4.jpg miranda-dx-3-2-objektivy-blesk-taska_5.jpg miranda-dx-3-2-objektivy-blesk-taska_6.jpg miranda-dx-3-2-objektivy-blesk-taska_7.jpg miranda-dx-3-2-objektivy-blesk-taska_8.jpg miranda-dx-3-2-objektivy-blesk-taska_9.jpg miranda-dx-3-2-objektivy-blesk-taska_10.jpg