Stabilizačná vesta - Glidecam X-10 + Glidecam HD 4000 - Predám / dopyt

Kategorie: Príslušenstvo k fotoaparátom

Meno: Nikoleta
Lokalita: Piešťany
Telefon: +421918817557

Cena: 2 000 EUR

Pôvodná cena 2799eur

GLIDECAM X-10 + HD4000- profesionálny kamerový stabilizátor pre videokamery do hmotnosti 4,5kg

1x Glidecam X-10 Support Arm - dvojité stabilizačné rameno
1x Glidecam Support Vesta
1x Stainless Steel Arm Post
1x Aluminum Arm Post
6x Steel Weight Plates
1x Glidecam HD-4000
1x Manuál

Hmotnosť vrátane obalov: cca 15kg

GLIDECAM X-10 - vlastnosti:
■ GLIDECAM X-10 je vysoko moderný, profesionálny kamerový stabilizátor určený pre kamery s hmotnosťou 2,7kg, pri použití s Glidecam XR2000 / XR4000, alebo pre kamery hmotnosti až 4,5kg, pri použití s Glidecam HD200 /Glidecam HD4000. GLIDECAM X-10 systém vám umožní chodiť, behať, hore a dole po schodoch, natáčať z idúcich vozidiel a po nerovnom teréne, bez nestability alebo chvenia videokamery alebo DSLR fotoaparátu.

■ GLIDECAM X-10 je veľmi podobný v dizajne k Glidecam Smooth Shooter, ale X-10 je dodávaný s dvojdielnym stabilizačným ramenom, ktoré umožňuje väčší rozsah pohybov najmä vo zvislom smere. X-10 je dodávaný s nastaviteľným Arm-k-Vest konektorom, ktorý umožňuje presné nastavenie prípojného konektora vesty vo všetkých smeroch.

■ GLIDECAM X-10 systém funguje tým, že izoluje pohyb tela od videokamery, zatiaľ, čo vaša videokamera je vyrovnaná v relatívne nehybnej a izolovanej polohe. GLIDECAM X-10 stabilizačné ramená sa pohybujú hore a dole, a zároveň dovnútra a von/ zo strany na stranu. Jedná sa o kombináciu v zostupe a otáčania akcie nosných stabilizačných ramien, ktoré izolujú kameru od všetkých otrasov a pohybov, takže obraz je vždy hladký, plávajúci a bez rušivých vplyvov.

■ GLIDECAM X-10 Dyna-Elastic Arm ™ -dvojité nosné stabilizačné rameno obsahuje 38 presných radiálnych ložísk v rámci svojej štruktúry opracovaného T6 hliníka. Umiestnenie a upevnenie týchto ložísk s dvojitou ochranou, zabezpečuje minimálne trenie a umožňujú nehlučný chod nosných stabilizačných ramien.

■ Štyri sofistikované pružiny z uhlíkovej zliatiny „High-carbon“, sú upevnené v nosných ramenách. Využitie rôznych pák a energií, umožňuje pôsobenie na vnútorné body „Fulcrum Points“, a poskytuje hladkú podporu ramenám. Pružiny sú jednoducho nastaviteľné a umožňujú použitie kamier rôznej hmotnosti.

■ Patentovaný systém Glidecam Inter-X-Change ™, umožňuje v prípade potreby jednoduchú montáž a demontáž pružín. V prípade ojedinelej potreby, pracovať s veľmi ľahkou kamerou, je možné veľmi rýchlo dve pružiny z ramien demontovať.

Stabilizačná vesta - Glidecam X-10 + Glidecam HD 4000 stabilizacna-vesta-glidecam-x-10-glidecam-hd-4000_1.jpg stabilizacna-vesta-glidecam-x-10-glidecam-hd-4000_2.jpg


*Autor inzerátu si nepraje zverejniť svoj email, ak Vás inzerát zaujal, kontaktujte ho pomocou formulára.