PocketWizard - Predám / dopyt

Kategorie: Príslušenstvo k fotoaparátom

Meno:
Email: david.suchar@gmail.com

Cena: 400 EUR

Predam PocketWizard - NOVÉ ZÁRUKA 2 ROKY
FlexTT5-Canon
MiniTT1-Canon

S vysielačom MiniTT1 môžete odpaľovať jeden alebo niekoľko FlexTT5 jednotiek, pripojených na systémové blesky Canon E-TTL II , alebo akýkoľvek PocketWizard prijímač pre odpaľovanie externých bleskov.
MiniTT1 vysielač PocketWizard poskytuje E-TTL II a ovládanie vlastností so systémovými bleskami Nikon a externými bleskami.

Jednoduché ovládanie- vysielač Pocket Wizard MiniTT1 Canon Transmitter stačí zasunúť do sánok fotoaparátu a môžete fotografovať.

MiniTT1 vysielač je možné používať v kombinácií s ktorýmkoľvek prijímačom PocketWizard vrátane FlexTT5, PlusII a MultiMAX. Pri použití tejto možnosti v kombinácií s digitálnym fotoaparátom môžete využívať výhody technológie PocketWizard HyperSync, ktorá umožňuje expozíciu 1/500 sekundy s rôznymi zábleskovými svetlami. HyperSync umožňuje nastaviť načasovanie odpalu tak, ako to vyhovuje vám.
Ak potrebujete vyššiu rýchlosť asnímania. nastavte svoj ControlTL systém na hodnotu 1/500 sec., a dostanete sa do FP/High-Speed Sync módu automaticky. Žiadne tlačítka na stláčanie alebo nastavenia na zmenu iného okrem rýchlosti uzávierky vám umožní bezproblémovú synchronizáciu s časom 1/8000 sekundy.

info mailom!