Olympus SP-570 UZ s bohatým príslušenstvom - Predám / dopyt

Kategorie: Digitálne fotoaparáty

Meno: Somorová
Lokalita: Martin
Email: brodi26@gmail.com

Cena: 200 EUR

Pri rýchlom jednaní 10 EUR zľava.
Predám digitálny fotoaparát Olympus SP-570 UZ, inak nazývaný aj elektronická zrkadlovka (vďaka jeho unikátnym vlastnostiam)
20x optický širokouhlý objektív (26 - 520mm*) - od extrémnych snímok akčných scén po úžasné zábery, 100x priblíženie vrátane digitálneho zoomu. Duálna stabilizácia obrazu. Vysokorýchlostné sekvenčné snímanie 13,5 snímok/s. Dokonale ostré a exponované tváre aj v obtiažnych situáciách vďaka technológii Face Detecion. Expozičné režimy P/A/S/M + 23 scénických režimov. 10 Megapixelov. 6.9cm/2.7\"HyperCrystal LCD pre vynikajúce zobrazenie a brilantný výkon aj na slnku aj v extrémnom zobrazovacom uhle. Režim Super Macro je skvelý pre snímanie kvetín a ďalších podrobností od 1 cm.
Príslušenstvo (bolo súčasťou balenia) - popruh na plece, šnúrka na krytku objektívu, 16MB xD Picture Card, zásobník na xD-karty, USB kábel, AV kábel, CD Software, návod na použitie.
Príslušenstvo, ktoré pribalím navyše - 128MB a 2GB xD Picture Card, statív hama-trojnožka, brašňa hama. (zašívaná).

Fotoaparát má 2 roky a okrem mierne uvoľnenej zámky na krytke objektívu je v 100% stave. V originálnej krabici so všetkými sprievodnými papiermi (návody a spol.)
Pôvodná cena bola 465,- EUR (14.000,- Sk).