Predám Fujifilm finepix S4000 HD - Predám / dopyt

Kategorie: Digitálne fotoaparáty

Meno: Ivan
Email: mobilfony@azet.sk

Cena: 170 EUR

Predávam tento fotoaparát z dôvodu nevyužitia, bol použitý max tak 10x. Fotoaparátu nič nieje, má 14 Mpix, 30x optický zoom, je knemu kábel, komplet krabica, záručný list, platný ešte 1 rok a 6 mesiacov, dávam ktomu ešte kartu 2 GB, a nábíjačku spolu s batériami 2700 Nimh. Prosím ak má niekto záujem nech napíše email. Potom možem poslať telefonický kontakt, a aj foto aktuálne fotoaparátu, najlepšie osobný odber, viem doviesť do BA, TN, SC, PN, HC, SE, NR. Na cene by som sa vedel este troska dohodnut

Stručný popis:

Fujifilm prináša atraktívny a vysoko kvalitný model zo série bridgeov S, FinePix S4000HD. Obsahuje zoom Fujinon 30x, digitálny fotoaparát S4000HD tiež ponúka dvojitý systém stabilizácie, aby tak redukoval rozmazanie, najmä pri používaní zoomu.

Je vybavený displejom LCD 3\" 460.000 pixelov, tento model FinePix S4000HD obsahuje snímač CCD s rozlíšením 14 miliónov pixelov a citlivosť na svetlo až 6400 ISO ppre presné fotografie za každých okolností.

Pri realizácii záberu máte na výber viac možností pre zaručene vydarený záber: predvolené režimy s automatickým rozoznávaním scén, systém proti červeným očiam a rozoznávanie tvárí a úsmevov.

Čosa týka vida, fotoaparát Fujifilm FinePix S4000HD stavia na rozlíšenie HD 720p. Filmy a fotky sa ukladajú na kartu SD alebo SDHC, môžete ich prenášať alebo využívať cez port USB 2.0 alebo port HDMI.